h

Det handlar om att vara människa...

  att våga vara den man är
  våga känna det man känner
  våga tro på sig själv...

och att våga göra verklighet av sina drömmar..
.

Vill du ha något annorlunda på din fest, konferens, kick-off eller som friskvård? Catharina Lindahl ger dig en musikalisk form av föreläsning, som kan ge såväl en skön musikupplevelse, som kloka tankar, igenkännande och inspiration. Välkommen att höra av dig, för att sy ihop den underhållning med stärkande budskap, du vill ha på just ditt evenemang!

Klicka här för att få veta mer:
Jag vill gärna ha ett mail med Catharinas presentationsvideo för att få veta mer!


Catharina Lindahl
Sångerska med en stor och bred repertoar
Artist med sin egen musik
Konferencier

Lyssna på Catharinas egen musik
här.

Referenser
"Men hon sjunger ju om precis samma saker som Mia pratar om!"
Från person i publiken när Catharina sjöng på Mia Törnbloms föreläsning

"Catharinas sång och texter är som musikalisk terapi med många känslor att finna i sitt eget inre. Jag har till mina musikprogram engagerat många artister och Catharina är en av dem som sätter starkast avtryck inombords."
Gunvor Segerbrant - Kultursekreterare, Södertälje Kommun

"Catharinas uppträdanden behandlar människans välbefinnande och självkänsla genom personliga sångtexter. Hennes budskap om livsglädje och att få folk att tänka till är det centrala i hennes uppträdanden. Catharina är en mycket stark och kärleksfull artist som bl a har arbetat ideellt med hjälporganisationer. Hennes outtröttliga drivkraft att skapa en positiv förändring hos andra i takt med ett genuint intresse för humanitära samt kulturella frågor, gör henne till en unik inspiratör på scenen."
Afrodita Krupl - Hypnoterapeut och försäkringshandläggare på SEB Trygg Liv

"Tack för att du är du/Du sjunger vackert. Kram och God Jul"
Sussi - Hemlös (S:ta Clara Kyrka julkonsert)

Bakgrund
Catharina Lindahl är förutom sångerska och föreläsare även beteendevetare med fil. kand., utbildad Studie- och Yrkesvägledare på Lärarhögskolan, och har inom detta yrke, men även som lärare, sång- och röstcoach, mött och stöttat människor i alla åldrar.

Biografi
Catharina har jobbat professionellt som sångerska sedan 2000. Hon har dessutom arrangerat konserter och andra evenemang, såsom Stödkonserten för tsunamikatastrofen i Kulturhuset i Ytterjärna. Där var hon initiativtagare, artist och en av två som skapade arrangemanget.

Välkommen att höra av dig så kan vi diskutera vidare!
Se "
Kontakt".